Sutra skup podrške dr Borjanu

Sutra, u subotu 29.12.2018. godine u simboličnih 5 do 12, ispred spomenika poginulim borcima Trebinjske brigade, kod Gradskog parka u Trebinju, biće održan skup podrške ljekaru Saši Borjanu, koji je nedavno ponižen i degradiran u Domu zdravlja, i od nove godine neće raditi kao ljekar u Službi Hitne pomoći zbog samovolje direktora Vasa Mijanovića. Dosta je crvenog terora i kabadahije moraju znati da ovo nije ’48, i da ne mogu nekažnjeno raditi šta hoće.

Borjan je degradiran i ponižen zbog politike, jer će biti protivkandidat Lukinom kumu Miku Ćuriću na izborima 17-og februara. Niko nema pravo da ponižava i sprovodi mobing nad građanima Trebinja, a posebno ne nad djecom poginulih boraca čiji su očevi dali život da bi mi danas živjeli u slobodi, a ne da budemo robovi dezertera i ratnih profitera.

Nakon okupljanja građani će prošetati do Doma zdravlja kako bi iskazali nezadovoljstvo sramnim potezima poslušnika Luke Petrovića. Iznenađen sam ćutanjem Boračke organizacije i NVO Nasleđe koji glasno ćute i tako prećutno podržavaju mobing nad djetetom poginulog borca Vojske Republike Srpske. Pozivam građane Trebinja da sutra dođu pred spomenik i okupe se u što većem broju kako bi izvršili pritisak na licemjernog direktora-poslušnika Vasa Mijanovića da poništi sramnu odluku, i tako dali podršku časnom ljekaru Saši Borjanu da i dalje liječi građane, jer se nije školovao da bude pisar u zabačenoj kancelariji.

 

Nebojša Vukanović