palpal

Suštinske razlike između dobra i zla

Suštinske razlike u idejama, ponašanju, borbi i političkom cilju između nas i njih nasilnika, primitivaca, plaćenika, lažnih patriota i kriminalaca najbolje su se mogle vidjeti sinoć na dva skupa. Na jedan su došli slobodni i normalni ljudi da podrže borbi za pravdu, istinu, slobodu i red, bez ikakve prisile i ucjena.

Stotinjak metara od našeg skupa prepunog pozitivne energije održan je komemorativni skup na silu dovučenih zarobljenika i talaca režima koji su tužni i potišteni morali da slušaju ludake, presuđene kriminalce i plaćenike, koji se lažno predstavljaju kao neki veterani, koje  je Dodik dovukao da ga brane od istine i i slobodnih ljudi. Prijetnje, uvrede i zlo koje je izlazilo iz usta plaćenika, poput izvjesnog Vojina Pavlovića koji je djelovao da je pod dejstvom opijata ili tableta, najbolje pokazuju suštinske razlike između nas i njih.

Poruke razočaranih SNSD-ovaca koje su pisali u svojim grupama da ih je malo, da je loša energija i atmosfera uprkos brojnim autobusima kojima su dobili ljude sa svih strana, pokazuje da je kraj sve bliže..

Nema straha ni uzmicanja, pred zoru je najhladnije, zato neka bude borba neprestana do konačne pobjede jer istina, pravda i dobro uvijek pobijede tiraniju, nasilje i zlo.

 

Nebojša Vukanović