palpal

Суштинске разлике између добра и зла

Суштинске разлике у идејама, понашању, борби и политичком циљу између нас и њих насилника, примитиваца, плаћеника, лажних патриота и криминалаца најбоље су се могле видјети синоћ на два скупа. На један су дошли слободни и нормални људи да подрже борби за правду, истину, слободу и ред, без икакве присиле и уцјена.

Стотињак метара од нашег скупа препуног позитивне енергије одржан је комеморативни скуп на силу довучених заробљеника и талаца режима који су тужни и потиштени морали да слушају лудаке, пресуђене криминалце и плаћенике, који се лажно представљају као неки ветерани, које  је Додик довукао да га бране од истине и и слободних људи. Пријетње, увреде и зло које је излазило из уста плаћеника, попут извјесног Војина Павловића који је дјеловао да је под дејством опијата или таблета, најбоље показују суштинске разлике између нас и њих.

Поруке разочараних СНСД-оваца које су писали у својим групама да их је мало, да је лоша енергија и атмосфера упркос бројним аутобусима којима су добили људе са свих страна, показује да је крај све ближе..

Нема страха ни узмицања, пред зору је најхладније, зато нека буде борба непрестана до коначне побједе јер истина, правда и добро увијек побиједе тиранију, насиље и зло.

 

Небојша Вукановић