Studentima jutros puštena struja u Dom

Samo 10-ak sati nakon što sam objavio tekst o mraku u Ženskom paviljonu Studentskog doma u Lukavici i studentima Elektrotehničkog fakulteta koji uče pod svijećama, problem je riješen i struja je jutros oko 9 sati ponovo priključena.

Više studenata me je jutros zvalo i zahvalilo što je problem nakon tri dana riješen, i što poslije tri dana ponovo imaju bar minimum uslova za rad i život u Studentskom domu, i što ne moraju da uče iz lojane svijeće, kao njihovi preci u 19-om vijeku. Svako može slobodno da se javi na blog  i mail adresu ako ima neki sličan problem, i ako smatra da je oštećen nekorektnim ponašanjem korumpiranih državnih službenika, jer ih moramo natjerati da pošteno, savjesno i odgovorno rade svoj posao.

Ovaj sramni skandal sa Studentima Elektrotehničkog fakulteta u Lukavici, koji su spremali ispite i proučavali Teslina dostignuća uz lojane svijeće, najbolji je pokazatelj dekadencije i stanja u kome se nalazi Republika Srpska pod Miloradom Dodikom. Pod zastavom Srpske, uz lojanice!

 

Nebojša Vukanović