Striptiz Petra Đokića na vrhuncu ludila

Vjerovatno po nagovoru nekog marketinškog stručnjaka, koji mu je očigledno savjetovao da pred izbore glumata nekog vrijednog pregaoca i komunistu koji se bori za narod, predsjednik Socijalističke partije Republike Srpske izveo je neku vrstu striptiza na predizbornom skupu svoje stranke, iznova spuštajući ljestvice i pokazujući da nema dna niti kraja ludilu metuzalema i političara koji su na vlasti nekoliko decenija. Đokić je prvo skinuo kravatu, pa sako, potom raskopčao košulju, zavrnuo kravatu i najavio da će početi  vrijedno da radi za narod, za bolji standard stanovništva.

Ovakvo devijantno i ludačko ponašanje, sramni spotovi razjedinitelje Stevandića, izjave Milorada Dodika i transparentni podrške i zahvalnosti poslanicima vladajuće koalicije i čelnicima Banjaluke, pokazuju da je politička scena u Srpskoj pala na najniže grane primitivne i jeftine propagande, manipulacije, podvala, sitnih prevara, mora starih i novih lažnih obećanja, i da je mene često sramota njihovih gluposti i transfera blama jer sam primoran da se borim sa neuravnoteženim beskrupuloznim ludacima.

Gafovi i ludosti vlastodržaca su se namnožili i postali sumorna svakodnevnica, neka vrsta epidemije, i suvišno ih je komentarisati jer se na taj način čovjek spušta na nivo inteligencije malog djeteta. Nadam se da su se bahati, primitivni i osioni zgadili narodu, kao Milo i vlastodršci u Crnoj Gori, i da će ludake i šizogene strukture kazniti 15-og novembra na izborima.

 

Nebojša Vukanović