palpal

Strah i paranoja

Ako ništa drugo, Lakiju, Iliji i ostalim trebinjskim odmetnutim moćnicima ulio sam strah u kosti! Svakodnevno strijepe da li ću otkriti neku od njihovih podvala i prevara, bude se i spavaju uz moj blog, postali su obazrivi i trude se da prikriju tragove nečovještva, kriminalnih radnji i zloupotreba.

O njihovoj paranoji i strahovima najbolje svjedoče njihovi botovi koji me opsesivno pominju u svakom komentaru iako vijest koju komentarišu nema nikakve veze sa mnom i mojim radom. Posebno mi je zanimljiv i komičan stalni pokušaj botova da me prikažu kao nekog izdajnika koji ima podršku samo od Meha i Ahmeta, Trebinjaca u Danskoj i Švedskoj jer se tobože borim protiv Crkve, naroda, Republike Srpske… Strah, opsesije i paranoja su dobar pokazatelj da sam na pravom putu i da tekstovi pogađaju metu u centar.

Inače od danas je i u Gacku je vanredna situacija, a Srđan Milović preduzima mjere kako bi ublažio posledice nastavka feljtona posvećenog hladnim gatačkom himenama. Nema sumnje da se osjetio prozvanim, samo se bojim da se duševni bolovi ne pogoršaju a doza antidepresiva ne poveća… O tome više detalja sutra…

 

Nebojša Vukanović