Штитим правну државу и поредак а не „педофиле“

После два дана „омерте“, ћутања полиције, тужиоца Окружног тужилаштва у Требињу и осталих институција, које нису ни ријеч саопштиле јавности о инциденту у Билећи, када је полицајац отео и брутално претукао младића, поломио 4 ребра, пробио плућну марамицу и нанио тешке тјелесне повреде опасне по живот, Полицијска управа Требиње и МУП Српске издали су Саопштење за јавност само пар сати након што сам објавио вијест и разговор са родитељима претученог младића. Зашто су полиција и сви остали ћутали данима, и да ли би се и овај случај заташкао да нисам реаговао, објавио вијест и информацију?

Разговор са родитељима нисам желио објавити све док нисам добио одговор од полицајца да он не жели да коментарише инцидент, јер сам желио да се чује и друга страна, чекао сам да се јави, јер се није претходно јавио на моје позиве, и тек после његовог одговора да не жели ништа да говори написао сам текст и пустио разговор са оцем претученог младића. Никога не штитим нити стајем на било чију страну, нисам судија и само судови пресудом могу утврдити шта се догодило, то сам и јуче у тексту истакао, а посебно не штитим „педофиле“ како су то навели режимски ботови у својој хајци и коментарима на дворским сајтовима. Борим се и само покушавам да заштитим нарушени правни поредак и правну државу, да правда буде једнака за све. Разумијем да је полицајац био гњеван кад је видио неке поруке, само њему познате у телефону своје кћерке, али нико му није дао за право да узима правду у своје руке, отме и брутално претуче младића који се дописивао са његовом кћерком!? Кад је видио поруке он је о свему морао да обавјести тужиоце и своје колеге, полицијске инспектора, да приведу младића, утврде шта се догодило и изрекну казну, а никако није смио отети и претући човјека, јер то се више полиција не ради и не може видјети ни у сахарској Африци, да полицајци без суда туку и дијели правду.

Око за око, зуб за зуб, је правда средњег вијека, и не може се дозволити да било ко, посебно не полиција, узима правду у своје руке и брутално претуче све оне који нанесу бол и штету њиховој породици! Шта би било да је Давор Драгичевић, отац убијеног Давида Драгичевића, узео пиштољ и пуцао у оне за које сумња да су учествовали у прикривању и убиству и његовог сина, с знамо каква је бол и неправда учињена породици која је прогоњена јер тражи правду ? Зашто полиција није суспендовала свог припадника и провела поступак да се утврди одговорност све док нисам објавио видео и информацију?

Да ли су у Полицији Републике Српске свјесни хипотеке коју носе, јер постоји основана сумња да је Давид Драгичевић отет полицијским возилом, потом брутално мучен и претучен од стране припадника полиције а онда на крају избачен из возила и беживотно тијело остављено поред Црквене, а исто то се догодило младићу из Билеће, који је спашен јер је на вријеме оперисан, а питање је да ли би био жив да није дошао свијести када је избачен из возила?

Опширније у видео прилогу..