palpal

Stiglo pismo i ultimatum od Luke i Mika

mirko-curic-i-luka-petrovic.jpg

Velika je čast kad nekom piše lično gradonačelnik, a kad skupa pišu pisma gradonačelnik i njegov zamjenik, uz to i kum, onda čast ne može biti veća. Tako su jutros na moju kućnu adresu stigla dva pisma gotovo identičnog sadržaja, od Luke Petrovića i Mika Ćurića, u kojima oni izražavaju nezadovoljstvo mojim pisanjem, radom i tekstovima, te su uputili ultimatum da do 1-og marta izvršim nekakve ispravke pobrojanih kolumni ili će u protivnom da me tuže i naplatom duševnih bolova zaštite čest i ugled svojih porodica!

Miko i Luka traže takođe da im uputim i javno izvinjenje, što ću ja sa velikim zadovoljstvom i da učinim. Uskoro ću objaviti cjelokupan sadržaj pisama, koje mi uputiše čelnici grada Trebinja, a potom i adekvatno javno izvinjenje našim pregaocima.
Drago mi je da su Luka i Miko moji vjerni čitaoci, i da pomno prate moj blog uprkos velikom poslu i obavezama. Lukino i Mikovo pismo, prijetnje i ultimatumi, jasno pokazuju da su moji tekstovi pogodili samu srž i suštinu problema, i da je istina za moćnike veoma bolna.

Oduvijek sam bio slab na pritiske, ucjene i ultimatume, pa nema sumnje da će me pismo naših uglednih lokalnih vođa i kumova dodatno motivisati da nastavljam da raskrinkavam sve njihove kombinacije, prevare, laži i podvale.

Kao najveći delikvent i prestupnik u istoriji grada Trebinja, koji ima ubjedljivo najviše tužbi i sporova na sudovima, očekujem uskoro da od Osnovnog ili Okružnog suda u Trebinju dobijem neku plaketu ili zahvalnicu, jer samo sudske takse koje im plaćam pokrivaju troškove rada jednog sudije ili službenika.

 

Nebojša Vukanović