Шта чека Вучић?

Прошло је већ осам дана од завршетка избора, а Александар Вучић још увијек ћути и није јавности саопштио своја „страшна“ сазнања и информације о мијешању странаца у изборни процес у Републици Српској, и некаквим великим завјерама и наводном рушењу Додика. Бивши абортус и побачај, како га је са Томом крстио Додик водећи кампању за Бориса Тадића, гурао је поново ногама и рукама оног који га је до јуче јавно вријеђао и понижавао, слао Додику у помоћ своје медије, лажне аналитичаре, посланике, па на крају и патријарха Иринеја да по други пут у пар година освешта храм у Лакташима, директно сеи грубо мијешајући у изборни процес у Српској. Вучићева подршка Додику траје још од 2014, а сама Жељка Цвијановић је признала да их је Вучић 2016. спасио банкрота купујући 60 милион марака обвезница, по братској камати од 5%. У прљавој кампањи против опозиције у Српској посебно се, уз Лажанског, истакао Вучићев посланик Ђука, чије шизогене конструкције и изјаве свакодневно преноси РТРС и АТВ.

Не знам шта Вучић сада чека и зашто са нестрпљивим грађанима и јавности не подијели своја сазнња? Све нас интересује који су то неспособњаковићи који су се „мијешали“ у изборе, тобоже улагали силан новац и неуспјешно рушили Додика? Да то нису исти они странци из Брисела и Вашингтона који су Томиславу Николићу 2012. године, прије завршетка гласања и бројања, у 16 часова послали честитке и честитали побједу, и који подржавају оне који систематски разарају Српску и Србију? Било би добро да уз информације о мијешању странаца,  Вучић каже неколико реченица о тендерима, пословању Проинтера, Слободана Станковића, Интеграла, Кокезе, Телекома, куповини зграде „Гранд трејд“ у Бањалуци и другим великим пословима које иза кулиса договарају велики „лидери“!?

Вучић и Додик су разгранали везе, пословну сарадњу и односе, и један другог међусобно подржавају глумећи лажно велике Србе и патриоте, а масовно исељавање становништва, биједа и сиромаштво на сваком кораку, најбоље говоре о њиховом раду и успјесима.

Вучић и Додик су за најближе сараднике изабрали, и на највише функције поставили двије (полу)Хрватице, што довољно говори о свему. Паметном доста, а умјесто подјела и забијања ножа у леђа браћи преко Дрине, која су му пружила подршку у одсудном тренутку, било би боље да  Вучић помогне и заштити Србе и србује на многострадалном Косову, умјесто што током свог мандата подиже границе и јача албанске институције на сјеверу Космета.

 

Небојша Вукновић