palpal

Срећно Бакировци!

Не пада снијег да прекрије бријег, већ да свака звијер покаже свој траг! Лажне патриоте из СНСД-а данас ће утврдити Иншалах коалицију са СДА, идући у сто вира ви сто лира! Додик, Шпирић, Кошарац и остали црвени скакавци спремни су да промјене стотину вјера да учине што им срцу драго, и направе пакт са ђаволом како би опстали на власти.

Побратими Бакир и Додик данас ће само скинути маске са лица и озваничилити дугогодишњу успјешну сарадњу, која је потврђена у безброј наврата, од усвајања акциза до избора делегата у Дому народа БиХ, гдје су посланицип СДА и Бакировци изабрали Николу Шпирића и Душанку Душицу Мајкић.

Пуне четири године Додик и његови сатрапи из СНСД-а су контаминирали јавност причама о бакировцима, потурицама, издајницима, поданицима, оптужујући лажно политичке противнике да тобоже издају српске националне интересе јер су формирали власт у заједничким институцијама са изборним побједницима у Федерацији, СДА, ДФ и ХДЗ-ом.

Иако у протекле четири године, први пут од Дејтона, није изгубљена и пренесена ниједна надлежност са Републике Српске на ниво заједничких институција БиХ, режимски медији су непрекидно лажно спиновали јавност тврдњама како „бакировци“ у Сарајеву издају српске националне интересе. Вријеме је показало ко су праве несреће и издајници српског народа, и ко је спреман за мало власти и ћара да изда и прода све, послушно служећи ММФ-у, НАТО-у и својим менторима.

Мерхаба и да је срећно истинским бакировцима, јер нема сумње да ће доћи на ноге Бакиру и Шефику, донедавно ратном злочинцу,  и пристати на све како би устоличили Тегелтију и остале сатрапе свог народа. Иншалах неће вам бити дуга вијека Иншалах и Блајбуршка коалиција, у Бога се надам да ће наивни Срби, али и остала два народа, напокон прогледати и збацити јарам, лажне патриоте и криминалце са врата.

 

Небојша Вукановић