Србенда изједначио Дражу и Павелића

Ријетко ко да је тако грубо понизио и увриједио српски народ, као што је то синоћ гостујући у Сарајеву, бившем балканском Техерану, у програму Н1 телевизије урадио Милорад Додик! Глупим изјавама и страшном провалама о Светом Слави, албанској голготи, маршевима и Мањифику, у више наврата је показао каква је Незналица и како не познаје ни основе националне историје!

Незналица је у више срамотио себе и Републику Српску својим гафовима, али синошње срамно изједначавање Драже Михајловића са Антом Павелићем и усташама, које су побиле скоро милион Срба за само неколико година, је велика увреда за сваког Србина. Нико у рату није чист, злочини се дешавају на свим странама, али релативизитати злочине усташа и стављати знак једнакости између Драже и Анте Павелића, не би урадила ни Колинда. Умјесто да му се нешто објашњава, најбоље је да погледа шта о овој теми каже Јелко Кацин, добро познати Словенац који је разбијао Југославију и представник ЕУ на Балкану, гостујући у емисији Жива истина код Дарка Шуковића на црногорском јавном сервису!

Лажни Патриота и Србенда поново је почео да се преображава у помирљивог европејца како би га Бакир, СДА и странци прихватили у нови Савјет министара БиХ, и више нема арлаукања хоџа, превише џамија, Техерана и срамних увредљивих изјава против муслимана.. Ако се већ представља као дијете Козаре, коју су опустошиле усташе, онда би требао да се замисли шта би преко  пола милиона  пострадалих Срба у Јасеновцу рекло да види срамну издају и предају Јасеновачке грађе Хрватској, ХДЗ-у и потомцима оних који су убијали, и који су поносни на своје претке. Трговати мртвима  и жртвама како би се додворио џелатима није радио нико у историји, осим Недостојне Незналица, коме ништа није свето ако је у питању његов лични интерес.

 

Небојша Вукановић