palpal

Srbenda izjednačio Dražu i Pavelića

Rijetko ko da je tako grubo ponizio i uvrijedio srpski narod, kao što je to sinoć gostujući u Sarajevu, bivšem balkanskom Teheranu, u programu N1 televizije uradio Milorad Dodik! Glupim izjavama i strašnom provalama o Svetom Slavi, albanskoj golgoti, marševima i Manjifiku, u više navrata je pokazao kakva je Neznalica i kako ne poznaje ni osnove nacionalne istorije!

Neznalica je u više sramotio sebe i Republiku Srpsku svojim gafovima, ali sinošnje sramno izjednačavanje Draže Mihajlovića sa Antom Pavelićem i ustašama, koje su pobile skoro milion Srba za samo nekoliko godina, je velika uvreda za svakog Srbina. Niko u ratu nije čist, zločini se dešavaju na svim stranama, ali relativizitati zločine ustaša i stavljati znak jednakosti između Draže i Ante Pavelića, ne bi uradila ni Kolinda. Umjesto da mu se nešto objašnjava, najbolje je da pogleda šta o ovoj temi kaže Jelko Kacin, dobro poznati Slovenac koji je razbijao Jugoslaviju i predstavnik EU na Balkanu, gostujući u emisiji Živa istina kod Darka Šukovića na crnogorskom javnom servisu!

Lažni Patriota i Srbenda ponovo je počeo da se preobražava u pomirljivog evropejca kako bi ga Bakir, SDA i stranci prihvatili u novi Savjet ministara BiH, i više nema arlaukanja hodža, previše džamija, Teherana i sramnih uvredljivih izjava protiv muslimana.. Ako se već predstavlja kao dijete Kozare, koju su opustošile ustaše, onda bi trebao da se zamisli šta bi preko  pola miliona  postradalih Srba u Jasenovcu reklo da vidi sramnu izdaju i predaju Jasenovačke građe Hrvatskoj, HDZ-u i potomcima onih koji su ubijali, i koji su ponosni na svoje pretke. Trgovati mrtvima  i žrtvama kako bi se dodvorio dželatima nije radio niko u istoriji, osim Nedostojne Neznalica, kome ništa nije sveto ako je u pitanju njegov lični interes.

 

Nebojša Vukanović