Сотонама не одговара откривање убица!?

Дворски медији, прије свега ударне режимске песнице РТРС и АТВ, нису пренијели важну вијест да је Федерална полиција открила убице и помагаче који су прије двије ноћи у сачекуши убили недужног младића Милоша Остојића у Лукавици. Сарајевски медији објавили су као ударну вијест да је полиција у Сарајеву ухапсила Адмира Хоџића званог Атко, који је помагао и сакривао двојици убица за којима се интензивно трага. Цјелокупна јавност дочекала је са олакшањем и одобравањем вијест да су полиција и тужилаштво напокон били ефикасни и убрзо открили убице, јер обично убиства остају нерасвјетљена. Вијест су пренијели готово сви важнији медији, али не и РТРС и АТВ!?

 

Да ли је због гушења у мору лажи и спинова, те усљед доготрајног робовања, питања и слуганства дошло до стварања трајних деформација уредницима РТРС-а и АТВ-а, па сатима не преносе важну вијест која је обиљежила дан? Да ли су можда добили наређење да не преносе ништа, јер не могу похвалити Лукача за успјешну акцију?

Умјесто да јаве како су откривене убице, и како ће монструми бити жестоко кажњени, сотоне преносе сатанисте, Ћеранића, Перишића, Галијапевића, трујући народ седму годину за редом једним те истим досадним лажним спином о државном удару и обојеним револуцијама, измишљајући нове монструозне лажи о Давору и Сузани, родитељима убијеног Давида.

То могу само монструми, који нажалост нису свјесни да ће се једног дана угушити у сопственим лажима и блату које су смо створили. Јадна је та власт која се боји дјевојчице од 19 година, прогања је и хапси бојећи се да ће нека млада и храбра студенткиња, попут требињке Ање Грубачић, протестом срушити Додика, који се поистовјетио са државом. Кукавице цара Лазара, на шта спасе српство напаћено.

 

Небојша Вукановић