Sotonama ne odgovara otkrivanje ubica!?

Dvorski mediji, prije svega udarne režimske pesnice RTRS i ATV, nisu prenijeli važnu vijest da je Federalna policija otkrila ubice i pomagače koji su prije dvije noći u sačekuši ubili nedužnog mladića Miloša Ostojića u Lukavici. Sarajevski mediji objavili su kao udarnu vijest da je policija u Sarajevu uhapsila Admira Hodžića zvanog Atko, koji je pomagao i sakrivao dvojici ubica za kojima se intenzivno traga. Cjelokupna javnost dočekala je sa olakšanjem i odobravanjem vijest da su policija i tužilaštvo napokon bili efikasni i ubrzo otkrili ubice, jer obično ubistva ostaju nerasvjetljena. Vijest su prenijeli gotovo svi važniji mediji, ali ne i RTRS i ATV!?

 

Da li je zbog gušenja u moru laži i spinova, te usljed dogotrajnog robovanja, pitanja i sluganstva došlo do stvaranja trajnih deformacija urednicima RTRS-a i ATV-a, pa satima ne prenose važnu vijest koja je obilježila dan? Da li su možda dobili naređenje da ne prenose ništa, jer ne mogu pohvaliti Lukača za uspješnu akciju?

Umjesto da jave kako su otkrivene ubice, i kako će monstrumi biti žestoko kažnjeni, sotone prenose sataniste, Ćeranića, Perišića, Galijapevića, trujući narod sedmu godinu za redom jednim te istim dosadnim lažnim spinom o državnom udaru i obojenim revolucijama, izmišljajući nove monstruozne laži o Davoru i Suzani, roditeljima ubijenog Davida.

To mogu samo monstrumi, koji nažalost nisu svjesni da će se jednog dana ugušiti u sopstvenim lažima i blatu koje su smo stvorili. Jadna je ta vlast koja se boji djevojčice od 19 godina, proganja je i hapsi bojeći se da će neka mlada i hrabra studentkinja, poput trebinjke Anje Grubačić, protestom srušiti Dodika, koji se poistovjetio sa državom. Kukavice cara Lazara, na šta spase srpstvo napaćeno.

 

Nebojša Vukanović