palpal

SNSD velikom žurkom obilježio početak NATO agresije na SRJ

I dok je bivši dašak vjetra sa Balkana i drugar Medilin Olbrajt, koji je kao premijer Republike Srpske tadašnjem predsjedniku Slobodanu Miloševiću i Srbiji zabio nož u leđa tokom NATO agresije 1999 godine, sinoć u Aleksincu lio krokodilske suze na obilježavanju 19 godine od početka NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju, njegov generalni sekretar Luka Petrović organizovao je veliku žurku u trebinjskom salonu „Afrodita“! Mladi SNSD-ovci su se okupili u velikom broju, kako bi uz uživo muziku, piće i mezu proslavili početak velike NATO agresije, razaranja Srbije i stradanja srpskog naroda.                                                                                       

Luka baš voli da pravi velike masovne zabave na dane velikog stradanja našeg naroda. Tako je ljetos doveo Miljana Miljanića da pjeva na Ublima na dan kada je počela „Oluja“ i pogrom braće Krajišnika iz Knina i bivše Republike Srpske Krajine. I dok cijela Srbija plače i tuguje za nedužnim žrtvama, Luka je pio i uživao uz muziku sa više stotina aktivista SNSD-a iz Izborne jedinice 9.                                                                         

Većina Srba je juče tugovala i palila svijeće,  prisjećala se Milice Rakić i stotine nedužne djece i civila koja su postradala dana tokom 78 dana NATO kampanje i bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, a Luka i mladi crveni jezuiti su istovremeno pili i slavili do duboko u noć. Da bar malo znaju našu blisku prošlost, i da imaju bar malo stida i obraza, sigurno je da ne bi birali tragične datume velikog i masovnog stradanja Srba za organizovanje velikih partijskih žurki i zabava, već bi se bar taj dan strpili i uzdržali od nedoličnog ponašanja.                                                                                     

Po mutnom pogledu gen-seka i gradonačelnika, iako je on sav uvijek mutan, reklo bi se da je zabava bila dobro organizovana, da pića i meze nije nedostajalo, a da su mladi napunili energiju za njegovu kampanju. Suvišno je naglasiti da će i ovaj ceh, kao i sve ostale partijske aktivnosti crvene sekte u Hercegovini, platiti HET, Elektroprivreda i budžet grada Trebinja.                                                                      

Proslava će biti nastavljena i večeras, samo će umjesto u Svadbenom salonu „Afrodita“ biti organizovana u drugom kraju Trebinja, u Svadbenom salonu Belvi“. SNSD-ovci namjervaju proslavljati crni rekord i 25 miliona maraka gubitka HET-a u prošloj godini, koja je najcrnja u proteklih 50 godina od kako su turbine na Grančarevu počele da se okreću. Umjesto da podnesu ostavke zbog katastrofalnog rezultata, 25 miliona minusa i astronomskih gubitaka, čelnici HET-a slave,  organizuju žurke i medijske predstave kako bi pićem i mezom prikrili loše rezultate. To je samo jedan u nizu dokaza njihove krajnje beskrupuloznosti, osionosti i bahatosti.

 

Nebojša Vukanović