Снимак открива како је Бакир намјестио извлачење Вукану

Слободарска Херцег телевизија и остале скутоноше и режимски медији у Требињу објавили су вијест како је некакво „политичко Сарајево“, Бакир Изетбеговић и СДА, намјестили да За правду и ред – Лист Небојше Вукановића, буде прва и има број 1 на гласачком листићу. Опсједнутост нашом Листом, због велике нервозне и страха, поприма размјере паранормалног, па готово да нема дана да се на Херцег телевизији, Херцеговинапресу и другим режимским медијима не објави неки бесмислен текст препун лажи и конструкција, којом се покушава дискредитовати За правду и ред – Листа Небојше Вукановића.

Објављујемо снимак извлачења бројева и куглица, који је прије пар дана одржан у просторијама Централне изборне комисије БиХ, на којој се, кад се добро загледа, види да невидљива рука Бакира Изетбеговића, прије осталих политичких субјеката из Републике Српске, извлачи обиљежену куглицу под редним бројем 19 у којој се нашла За правду и ред – Листа Небојше Вукановића, која ће бити број 1 на гласачком листићу.

Искрено, свима нама са Листе за правду и ред одговара бесмислена кампања режимских медија, који показују велики страх и нервозу властодржаца да ћемо ослободити народ и Требињце јарма, окова и свега унутрашњих окупатора, и наша је порука јасна – само наставите да нам дижете рејтинг до неба. Порука народу и гласачима је јасна – све је на броју 1, не тражите даље!

 

Небојша Вукановић