palpal

Snimak otkriva kako je Bakir namjestio izvlačenje Vukanu

Slobodarska Herceg televizija i ostale skutonoše i režimski mediji u Trebinju objavili su vijest kako je nekakvo „političko Sarajevo“, Bakir Izetbegović i SDA, namjestili da Za pravdu i red – List Nebojše Vukanovića, bude prva i ima broj 1 na glasačkom listiću. Opsjednutost našom Listom, zbog velike nervozne i straha, poprima razmjere paranormalnog, pa gotovo da nema dana da se na Herceg televiziji, Hercegovinapresu i drugim režimskim medijima ne objavi neki besmislen tekst prepun laži i konstrukcija, kojom se pokušava diskreditovati Za pravdu i red – Lista Nebojše Vukanovića.

Objavljujemo snimak izvlačenja brojeva i kuglica, koji je prije par dana održan u prostorijama Centralne izborne komisije BiH, na kojoj se, kad se dobro zagleda, vidi da nevidljiva ruka Bakira Izetbegovića, prije ostalih političkih subjekata iz Republike Srpske, izvlači obilježenu kuglicu pod rednim brojem 19 u kojoj se našla Za pravdu i red – Lista Nebojše Vukanovića, koja će biti broj 1 na glasačkom listiću.

Iskreno, svima nama sa Liste za pravdu i red odgovara besmislena kampanja režimskih medija, koji pokazuju veliki strah i nervozu vlastodržaca da ćemo osloboditi narod i Trebinjce jarma, okova i svega unutrašnjih okupatora, i naša je poruka jasna – samo nastavite da nam dižete rejting do neba. Poruka narodu i glasačima je jasna – sve je na broju 1, ne tražite dalje!

 

Nebojša Vukanović