Слобода за Миљана Ковача?

Режим је у паници потпуно изгубио разум, јер су свјесни буђења народа и казне за сва злодјела која ће их ускоро стићи, и због тога не знају шта раде. Умјесто да ухапсе убице Давида Драгичевића и криминалце који су покрали државу, Лукачеви пси су ухапсили часног човјека и новинара Миљана Ковача, јер мјесецима тражи правду.

Миљан никога није физички напао нити угрозио, није ни оштетио микрофон и „опрему“ РТРС-а бацивши га земљу, већ је само рекао истину у улице  Синип М. и другим режимским керберима са РТРС-а. Прије неколико дана полиција је без икаквог разлога и повода у Невесињу привела и Миљановог оца, ратног војног инвалида и борца прве категорије, а по налогу дезертера Илије Таминџије.

Хапшењем слободних новинара и недужних демобилисаним бораца, режим покушава да заплаши народ, а хорде криминалаца широм Херцеговине су од јутрос на ногама и покушавају купити и заплашити грађане да сутра не изађу на изборе. Но пасаран, овог пута вам неће проћи. Режимски керови, пустити недужног Миљана Ковача и престаните да спроводити терор над грађанима Српске, јер ће те одговарати и скупо платити за сва злодјела.

 

Небојша Вукановић