Sloboda za Miljana Kovača?

Režim je u panici potpuno izgubio razum, jer su svjesni buđenja naroda i kazne za sva zlodjela koja će ih uskoro stići, i zbog toga ne znaju šta rade. Umjesto da uhapse ubice Davida Dragičevića i kriminalce koji su pokrali državu, Lukačevi psi su uhapsili časnog čovjeka i novinara Miljana Kovača, jer mjesecima traži pravdu.

Miljan nikoga nije fizički napao niti ugrozio, nije ni oštetio mikrofon i „opremu“ RTRS-a bacivši ga zemlju, već je samo rekao istinu u ulice  Sinip M. i drugim režimskim kerberima sa RTRS-a. Prije nekoliko dana policija je bez ikakvog razloga i povoda u Nevesinju privela i Miljanovog oca, ratnog vojnog invalida i borca prve kategorije, a po nalogu dezertera Ilije Tamindžije.

Hapšenjem slobodnih novinara i nedužnih demobilisanim boraca, režim pokušava da zaplaši narod, a horde kriminalaca širom Hercegovine su od jutros na nogama i pokušavaju kupiti i zaplašiti građane da sutra ne izađu na izbore. No pasaran, ovog puta vam neće proći. Režimski kerovi, pustiti nedužnog Miljana Kovača i prestanite da sprovoditi teror nad građanima Srpske, jer će te odgovarati i skupo platiti za sva zlodjela.

 

Nebojša Vukanović