Slike radosti, sreće i naše propasti

  Toliko je pozitivne energije i emocija, radosti, sreće, međusobnog poštovanja i razumjevanja na fotografijama sa Božićnog prijema Milorada Dodika, da čovjek nikako ne može ostati ravnodušan. Osmjesi, poziranja, pozitivna energija, srdačni razgovori na kojima se pojedinci iz tzv. „dvorske opozicije“ toliko rastapaju od zadovoljstva u prisustvu čelnika režima, da ih je prosto milina gledati. Dovoljno je samo pogledati kolaž fotografija sa prijema i svaki komentar je suvišan!

I dok se prema vlastima ophode sa maksimalnim poštovanjem i uvažavanjem, prema kolegama iz opozicije i skupštinskih klupa, koji rizikuju sve boreći se sa zlom, javno se izražava prezir jer nisu dio društva ličnih interesa. Oni su nepristojni, nevaspitani i konfliktni samoreklameri koji se svađaju sa njenim drugarima kršeći Poslovnik Narodne skupštine Republike Srpske.

Sonja nije glasala ni protiv izbora  Vlade Dodikove marionete Radovana Viškovića, jer je baš u tom trenutku napustila zasedanje, i tako svima poslala jasnu poruku. Ako već ne želi da učestvuje u borbi protiv zla koje prijeti da uništi Republiku Srpsku i njen narod, Sonja Karadžić i pojedini pripadnici dvorske opozicije ne bi bar trebali da odmažu, podmeću klipove i dezavuišu javnost, jer upravo zahvaljujući takvoj praksi Dodik nažalost opstaje na vlasti i razara nas nekoliko decenija.

 

Nebojša Vukanović