Скупом Правда за Давида разбјена страховлада у Требињу

Испред споменика Јована Дучића на уласку у Градски парк, у Требињу је одржан скуп подршке групи Правда за Давида на коме се окупило неколико стотина грађана. Окупљенима су се обратили млади глумац и грађански активиста Игор Сврдлин, демобилисани борац прве категорије Драган Анђелић, новинарка Гордана Ђурковић, отац дјечака Чихорића који је под чудним околностима настрадао прије десетак година… Подршку саборцу Давору Драгичевићу пружили су и демобилисани борци Требињске бригаде Војске Републике Српске, који су на скуп дошли са транспатрентом на коме је писало Требињска бригада ВРС. Упркос разним притисцима на грађане, који је локална власт вршила протеклих дана преко својих чауша од како је у медијима најављено одржавање првог скупа Правда за Давида у Требињу, окупио се већи број људи који траже да се утврди истина и све околности убиства Давида Драгичевића.

Скуп је протекао мирно без иједног инцидента, а најважнија порука је да је Требиње напокон разбило страх, терор и страховладу коју је завео клан градоначелника Лакија Лучиана Петровића, који мисли да све проблеме може ријешити притисцима, уцјенама, куповином и наградама послушним.                                                 

Браво за Требиње које је показало да се не боји дезертера, олоша, превараната, разбојника и њихових чауша који мисле да терором, казнама и страховладом могу управљати људским судбинама, вјечно све држати под контролом и руководити свим процесима.