palpal

Skuplja od Monalize, smije li još neko iz vlasti da se fotografišemo?

Njegoš je pisao da postoji noć skuplja od vijeka, a izgleda da postoje neke slike i fotografije koje su skuplje od Monalize, Pikasovih ili Van Gogovih djela. Kad me je prije nekoliko mjeseci presreo ispred hotela Bosna, pitao što ga napadam i tražio da se fotografišemo, neki zlobni i maliciozni su komentarisali otkud tobože ja na ulici sa Nešićem, da li sam se možda nešto sa njim nagodio.

Ne znam koliko, ali sigurno da je bar malo Nešića koštao slučajan susret i fotografija ispred hotela Bosna, koju je očigledno i tada objavio sa namjerom da pošalje Dodiku poruku da je spreman za rat i da pređe na drugu stranu, što je sada postalo svima jasno. Zanimljivo da je prema mojim saznanjima Željka bila najgrlatija da se Nešić smijeni a DNS otjera iz vlasti, a nezvanično njen je cilj da se revanšira Igoru Radojičiću za ubjedljiv poraz u Banjaluci 2018. godine i računa da će izlazak DNS-a biti ključan za prevagu i pobjedu Draška Stanivukovića.

Gen-sek Banjac je pobjegao ispred hotela Bosna i odbio Nešićev prijedlog da se skupa fotografišemo, a možda će tako uspjeti da se spase i ostane na funkciji direktora Banje Mlječanica, koju je nedavno dobio, ako izda DNS kao nekad SDS, i ponovo pretrči u zagrljaj Dodiku.

 

Nebojša Vukanović