palpal

Satiranje punice na trebinjski način

I dok mnogi u šali kažu da gradonačelnik Trebinja Mirko dr Ćurić mnogo voli svoju punicu, pa joj je zbog toga dao 16 dunuma državne zemlje da koristi i obrađuje narednih 20 godina, smatram da stvari stoje drugačije. Vjerujem da dr Miko ne podnosi mnogo svoju punicu, a ne želi to javno da pokaže, pa joj je dao 16 dunuma zemlje da ore, kopa i obrađuje kako bi je iscrpio i narušio zdravlje napornim radom!

Činjenica da je dr Miko lično formirao gradsku Komisiju i preporučio odbornicima Skupštine grada svoju punicu, da u narednih 20 godina koristi atraktivno zemljište u Gomiljanima, u blizini Grada sunca, govori o beskrupuloznosti i bahatosti vlasti i pohlepnih vlastrodržaca, koje ništa ne može da zasiti i zadovolji, koji misle da je država i grad njihova prćija, sa kojom mogu raditi šta hoće, a da smo svi mi njihovi taoci i robovi, koje mogu kulučiti do iznemoglosti.

Kao jato skakavaca, oni brste i uništavaju sve pred sobom, i pitanje je do kada će narod, klonuo u apatiju, nijemo posmatrati svoje propadanje, kada će se ustati, uspraviti i bagri reči DOSTA JE! Opširnije u video prilogu…