Saopštenje za javnost Liste Nebojse Vukanovića

Plakat za naslovnu.jpg

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Odluka CIK-a BiH o skidanju sa Liste kandidata Slavka Vučurevića nije pravedna jer smatramo da je optužnica iskonstruisana, i da g-din Vučurević nije jedini kandidat koji je vodio neprimjerenu i prljavu kampanju. Čelnici vladajuće stranke godinama nekažnjeno napadaju, vrijeđaju i omalovažavaju novinare i političke protivnike i najodgovorniji su za kontaminaciju političke scene.
Vučureviću treba omogućiti da učestvuje na izborima i vidi šta građani misle o njemu. Uvjereni smo da će Trebinjci na izborima kazniti brojna lažna obećanja, povećanje poreza, prodaju imovine, bahato i neprimjereno ponašanje, i da Vučurević neće imati više od 10% glasova. Ovakva odluka CIK-a mogla bi biti od velike koristi Slavku Vučureviću jer će se u javnosti pokušati lažno da se predstavi kao žrtva režima iako je svojim ponašanjem najviše radio u interesu Milorada Dodika i SNSD-a.
Nažalost grad kulture i turizma ponovo se u našao u centru pažnje javnosti zbog izliva primitivizma, prljave i neprimjerene kampanje. Ponosni smo na činjenicu da je Za pravdu i red – Lista Nebojše Vukanovića pristojnom i čistom kampanjom postavila nove standarde i pokazala da je drugačija od svih. Nadamo se da će građani kazniti bahatost i primitivizam stranaka na vlasti, i pokloniti povjerenje novoj generaciji mladih, stručnih i poštenih ljudi sa prve nestranačke liste u Republici Srpskoj.