Saopštenje Liste Nebojše Vukanovića i početak kampanje

Plakat za naslovnu.jpg

ZA PRAVDU I RED –
– LISTA NEBOJŠE VUKANOVIĆ

SAOPŠTENJE

Poštovani građani Republike Srpske,

U skladu sa odredbama Izbornog zakona i pravilima Centralne izborne komisije BiH prva nestranačka lista na izborima u Republici Srpskoj, Za pravdu i red – lista Nebojše Vukanovića 12.09.2014. počinje svoje predizborne aktivnosti i otvara Izborni štab koji je smješten u Ulici kralja Petra prvog oslobodioca u centru Trebinja.
Na Listi Nebojše Vukanovića u sedam izbornih jedinica u Republici Srpskoj nalaze se prije svega mladi, obrazovani, ugledni, neucijenjeni i pošteni intelektualci sa besprijekornim biografijama koji do sada nisu bili članovi političkih partija. Pored nosica Nebojše Vukanovića na Listi u Herecgovini nalaze se mlade profesorice Irena Rudan i Snježana Domazet iz Trebinja, Valentina Šiljegović iz Nevesinja, dr Dražan Erić, plastični hirurg i docent na Medicinskom fakultetu u Foči, dr Branko Aškraba, anesteziolog iz Kalinovika i mr Obrad Samardžić sa Filozofskog fakulteta u Foči.

Lista je nastala kao težnja da se nakon 20 godina postave potpuno novi standardi, da napokon dođe do smjene generacija, promjene vlasti i sistema upravljanja, profesionalizacije, departizacije i jačanja institucija koje treba da rade u interesu svih građana a ne kao do sada da budu podređene interesima male grupe otuđenih i korumpiranih političara. Potpuna sloboda i jednakost svih je prioritet, pa zbog će kampanja Liste Nebojše Vukanovića simbolično početi na Trgu slobode u Trebinju u subotu, 13.09.2014. u 5 do 12 akcijom „Počistimo ih“ kada će se građanima dijeliti metle i korpe kako bi oni 12.10. jednim potezom olovke počistili smeće i uklonili korumpirane političare.

Sva istraživanja javnosti deo sada su pokazala da će Za pravdu i red – Lista Nebojše Vukanovića imati svoj Poslanički klub u Republici Srpskoj i biti nezaobilazan faktor, a naš cilj je da osvojimo od 5 do 8 poslaničkih mandata i budemo presudan korektivni faktor i garant sistemskih promjena. U narednih mjesec dana inovativnom i skromnom kampanjom građanima ćemo detaljno predstaviti program oporavka „Kako dalje“ koji smo prvi objavili još prije pet mjeseci.

Svaka podrška i pomoć građana je dobrodošla, prije svega mladih ljudi. Svi koji žele da pomognu realizaciju ovog velikog i važnog projekta i budu dio pobjedničkog revolucionarnog tima za promjene mogu se javiti da kao posmatrači, volonteri, aktivisti, donatori ili na neki drugi način podrže kampanju u narednih mjesec dana. Svi koji to žele mogu nas posjetiti u prostorijama Izbornog štaba u Trebinju i većim centrima u Republici Srpskoj ili nas kontaktirati putem društvenih mreža, e-maila: nebojsa.vukanovic79@gmail.com, bojan5150@gmail.com, ili porukom na brojeve telefona: 065/594-738, 066/777-557, 065/229-466, 065/787-313.

Do konačne pobjede,

Nosilac Liste,

Nebojša Vukanović