palpal

Saopštenje Izbornog štaba Nebojše Vukanovića

Nebojsa Vukanovicc.jpg

IZBORNI ŠTAB NEZAVISNOG KANDIDATA NEBOJŠE VUKANOVIĆA

 

                                 SAOPŠTENJE

     Najveća sramota koju jedan političar može da doživi jeste da se boji svojih sugrađana, i da ne smije bez obezbjeđenja slobodno prošetati gradom, pa čak ni otvoriti jednu kulturnu manifestaciju. Odlazeći načelnik opštine Dobroslav Ćuk očito je još pod utiskom nezadovoljstva koje su tokom njegove posjete ispoljili mještani Petrovog polja, pa je i manifestaciju Dane malih stvari otvorio pod budnim okom svojih tjelohranitelja. Iako godinama živi u carstvu snova načelnik se napokon probudio i shvatio koliko su nezadovoljni i ogorčeni njegovi sugrađani.

    Ako već nema ni teoretsku šansu da u trećem mandatu potpuno uništi ono što je preostalo od grada bilo bi korisno da Ćuk odustane od kampanje i sačuva milion maraka koji je planirao potrošiti u kupovinu naklonosti građana. Da nezavisni kandidat za gradonačelnika Trebinja Nebojša Vukanović jedini ima jasno razrađen program oporavka grada i konkretna rješenja govori i činjenica da Slavko Vučurević neprekidno kao papagaj na svojim tribinama ponavlja dijelove Vukanovićevog programa. Vučurević je uvidio da su građani sa oduševljenjem prihvatili Vukanovićev plan uvođenja prigradskog saobraćaja koji bi povezao Aranđelovo, Lastvu, Dražin Do i Petrovo polje sa gradom, pa je i on počeo da kopira Vukanovićeve govore. Takođe, Vučurević na svojim tribinama doslovno ponavlja i dio Vukanovićevog programa razvoja sela i poljoprivrede, i pomoći penzionerima i socijalno-ugroženim kategorijama, pa bi bilo pošteno i korektno da Slavko Vučurević javno kaže da Nebojša Vukanović jedini ima viziju i plan razvoja Trebinja, podrži Vukanovićev program i da svoj doprinos rušenju režima Dobroslava Ćuka i Milorada Dodika.

     Nebojša Vukanović se zahvaljuje građanima što u velikom broju dolaze na mjesne tribine i daju mu podršku, i poziva druga dva kandidata da slijede njegov primjer i prestanu da vrše pritisak na građane Trebinja i uznemiravaju ih demonstracijama lažne sile, kolonama automobila i glasnim ozvučenjem. Treba voditi skromnu, nenametljivu, fer i korektnu kampanju i umjesto lažnih obećanja, novaca i skromnih poklona građanima ponuditi konkretna rješenja za izlazak iz krize.