(Ша)ГОВНОВИЋКА просула гов.. и додатну љагу на Невесиње!?

Невесиње је протеклих дана било у жижи јавности, али не због обиљежавања важних датума и догађаја из националне историје већ због скандала који је засјенио и у други план ставио обиљежавање Митровданских битака за одбрану Невесиња 1992. и 1994. године, и срамне одлуке Скупштине општине Невесиње, режимских одборника и послушника, да се додијели Митровданска Повеља дезертеру Илији Таминџији. Да скандал добије       интернационални карактер постарали су се режимски медији и удворице, који су пласирали лажни спин против београдских глумаца Војина Ћетковића и Дејана Луткића, покушавајући нападом на глумце засјенити Митровдански скандал, изливе незадовољства грађана и бораца против Илије Таминџије и локалних власти.

По мојим сазнањима аутор лажне вијести, у којој су тобоже Ћетковић и Луткић издали српство и тражили да се скине српска тробојка и обиљежја, је прво перо режима у долини Неретве, Сања Бјелица (Ша)ГОВНОВИЋ, која је пласирала спин и покренула прљаву кампању против београдских глумаца. Уредница хрватског Дневног листа дала је себи слободу и за право да етикетира издајницима. Nomen est omen, име је знак, а (Ша)ГОВНОВИЋКА је показала да је достојна свог презимена јер је толико ђубрета просула у јавност, преко режимске палице СРНЕ, Топ портала, порталоида, хрватског Дневног листа и Поскока, да ће се задах прљавог пера осјетити мјесецима. Вјероватно јој је узор колегиница из Требиња, Милосава Супић Вуковић, алијас МСВ дописница СРНЕ из Требиња, коју је Лука наградио директорском функцијом за вишегодишње служење и промовисање, па би многи жељели сличне синекуре и награде за пузање пред моћницима, гажење професије и свих норми.

Као прави представник Блајбуршке коалиције, Велика српскиња Ша(ГОВНОВИЋКА)  уређује хрватски Дневни лист, пише и за хрватски десничарски портал Поскок, гдје је кријући своје иницијале изнијела и низ увреда на мој рачун, попут змије отровнице, ударајући мучки са леђа, покушавајући се прикрити лажним осмјехом. Најжалосније је што се сједиште режимског порталоида Топ портал, по мојим сазнањима и информацијама, налази или налазило у епархијском двору у Мостару, што је једна од Григоријевих заоставштина које треба уклонити. Да је (Ша)ГОВНОВИЋКА лажну вијест и бруталне оптужбе изнијела у договору са властима говори и чињеница да су одмах након тога паљбу по глумцима синхронизовано осули начелник Невесиња Миленко Авдаловић и његове режимске удворице, што само изазива још већи револт и бијес сваког Херцеговца.

Након славних борби, јунаштва, чојства и херојске одбране, којој се дивио цијели свијет, Невесиње и Невесињци су дочекали да се стиде, црвене и срамоте на велики дан Митровдан, због неколицине недостојних. Пашће маске и доћи ће дан да сперемо љагу са образа Херцеговине, а плаћеници, слуге, политичко и новинарско ђубре заврши на сметљишту историје, гдје му је и мјесто, и служи као опомена колико се може ниско пасти ако се препустимо у руке недостојним, неморалним, девијантним, болесним, бахатим охолим, похлепним…

 

Небојша Вукановић