(Ša)GOVNOVIĆKA prosula gov.. i dodatnu ljagu na Nevesinje!?

Nevesinje je proteklih dana bilo u žiži javnosti, ali ne zbog obilježavanja važnih datuma i događaja iz nacionalne istorije već zbog skandala koji je zasjenio i u drugi plan stavio obilježavanje Mitrovdanskih bitaka za odbranu Nevesinja 1992. i 1994. godine, i sramne odluke Skupštine opštine Nevesinje, režimskih odbornika i poslušnika, da se dodijeli Mitrovdanska Povelja dezerteru Iliji Tamindžiji. Da skandal dobije       internacionalni karakter postarali su se režimski mediji i udvorice, koji su plasirali lažni spin protiv beogradskih glumaca Vojina Ćetkovića i Dejana Lutkića, pokušavajući napadom na glumce zasjeniti Mitrovdanski skandal, izlive nezadovoljstva građana i boraca protiv Ilije Tamindžije i lokalnih vlasti.

Po mojim saznanjima autor lažne vijesti, u kojoj su tobože Ćetković i Lutkić izdali srpstvo i tražili da se skine srpska trobojka i obilježja, je prvo pero režima u dolini Neretve, Sanja Bjelica (Ša)GOVNOVIĆ, koja je plasirala spin i pokrenula prljavu kampanju protiv beogradskih glumaca. Urednica hrvatskog Dnevnog lista dala je sebi slobodu i za pravo da etiketira izdajnicima. Nomen est omen, ime je znak, a (Ša)GOVNOVIĆKA je pokazala da je dostojna svog prezimena jer je toliko đubreta prosula u javnost, preko režimske palice SRNE, Top portala, portaloida, hrvatskog Dnevnog lista i Poskoka, da će se zadah prljavog pera osjetiti mjesecima. Vjerovatno joj je uzor koleginica iz Trebinja, Milosava Supić Vuković, alijas MSV dopisnica SRNE iz Trebinja, koju je Luka nagradio direktorskom funkcijom za višegodišnje služenje i promovisanje, pa bi mnogi željeli slične sinekure i nagrade za puzanje pred moćnicima, gaženje profesije i svih normi.

Kao pravi predstavnik Blajburške koalicije, Velika srpskinja Ša(GOVNOVIĆKA)  uređuje hrvatski Dnevni list, piše i za hrvatski desničarski portal Poskok, gdje je krijući svoje inicijale iznijela i niz uvreda na moj račun, poput zmije otrovnice, udarajući mučki sa leđa, pokušavajući se prikriti lažnim osmjehom. Najžalosnije je što se sjedište režimskog portaloida Top portal, po mojim saznanjima i informacijama, nalazi ili nalazilo u eparhijskom dvoru u Mostaru, što je jedna od Grigorijevih zaostavština koje treba ukloniti. Da je (Ša)GOVNOVIĆKA lažnu vijest i brutalne optužbe iznijela u dogovoru sa vlastima govori i činjenica da su odmah nakon toga paljbu po glumcima sinhronizovano osuli načelnik Nevesinja Milenko Avdalović i njegove režimske udvorice, što samo izaziva još veći revolt i bijes svakog Hercegovca.

Nakon slavnih borbi, junaštva, čojstva i herojske odbrane, kojoj se divio cijeli svijet, Nevesinje i Nevesinjci su dočekali da se stide, crvene i sramote na veliki dan Mitrovdan, zbog nekolicine nedostojnih. Pašće maske i doći će dan da speremo ljagu sa obraza Hercegovine, a plaćenici, sluge, političko i novinarsko đubre završi na smetljištu istorije, gdje mu je i mjesto, i služi kao opomena koliko se može nisko pasti ako se prepustimo u ruke nedostojnim, nemoralnim, devijantnim, bolesnim, bahatim oholim, pohlepnim…

 

Nebojša Vukanović