Са новим директором стиже и трећа локација фамозног аеродрома

Као да је камп кућица или креденац, локација фамозног требињског аеродрома шета се са једне локације на другу, три пута за мјесец дана, што показује колико је озбиљна најава и пројекат о коме власт маше пред сваке изборе пуних 15 година. Прво је са Зубаца „писта“  измјештена у Миониће, а прије пар дана „стручњаци“ су се одлучили за нову локацију у Требињској шуми, а ујутро је премијерно откривам и објављујем скицу будуће писте. Ни највећи шарлатани и варалице не би себи дозволили овакве пропусте и шпрдњу, и питам се да ли стварно вјерују да ће се већина Требињаца упецати на исти мамац после 15 година.

Вучић је Луки послао и свој кадар из Ниша, јер би сваки директор из СНСД-а био предмет шпрдње у Требињу, те су на брзину формирали ново предузеће „Аеродром Требиње“, само неколико година јер је претходна истоимена фирма затворена. Најлуђе од свега у сулудим причама је чињеница да се локација по трећи пут мијења само неколико дана након састанка у Београду, на коме су др Мико, Зорана Михајловић и Поповић договорили Миониће као дефинитивну локацију фамозног аеродрома.

Као у живом блату, сваким потезом режим Луке и Мика тоне све дубље, а очајнички потези, хватање за Вучића и његове сламке спаса, неће помоћи да се спасу од заслужене казне која ће их стићи након 15-ог новембра.

 

Небојша Вукановић