palpal

Sa novim direktorom stiže i treća lokacija famoznog aerodroma

Kao da je kamp kućica ili kredenac, lokacija famoznog trebinjskog aerodroma šeta se sa jedne lokacije na drugu, tri puta za mjesec dana, što pokazuje koliko je ozbiljna najava i projekat o kome vlast maše pred svake izbore punih 15 godina. Prvo je sa Zubaca „pista“  izmještena u Mioniće, a prije par dana „stručnjaci“ su se odlučili za novu lokaciju u Trebinjskoj šumi, a ujutro je premijerno otkrivam i objavljujem skicu buduće piste. Ni najveći šarlatani i varalice ne bi sebi dozvolili ovakve propuste i šprdnju, i pitam se da li stvarno vjeruju da će se većina Trebinjaca upecati na isti mamac posle 15 godina.

Vučić je Luki poslao i svoj kadar iz Niša, jer bi svaki direktor iz SNSD-a bio predmet šprdnje u Trebinju, te su na brzinu formirali novo preduzeće „Aerodrom Trebinje“, samo nekoliko godina jer je prethodna istoimena firma zatvorena. Najluđe od svega u suludim pričama je činjenica da se lokacija po treći put mijenja samo nekoliko dana nakon sastanka u Beogradu, na kome su dr Miko, Zorana Mihajlović i Popović dogovorili Mioniće kao definitivnu lokaciju famoznog aerodroma.

Kao u živom blatu, svakim potezom režim Luke i Mika tone sve dublje, a očajnički potezi, hvatanje za Vučića i njegove slamke spasa, neće pomoći da se spasu od zaslužene kazne koja će ih stići nakon 15-og novembra.

 

Nebojša Vukanović