Реаговање Рајка Дукића поводом напада на Васиљевића

Слободан Васиљевић је у вјештачкој коми, има хематом на мозгу од удараца у главу тупим предметом, и по ријечима његовог брата Љубише тренутно стање је стабилно и љекари у тузланској болници су оптимисти, мада не желе да дају детаљније прогнозе опоравка. Око 15.30 минута позвао ме је Рајко Дукић, власник Компаније „Милићи“, и врло пријатним тоном рекао да он нема везе са синошњим нападом и покушајем убиства, и да ће нападаче, који су запослени у његовој фирми, оставити без посла у Компанији.

Дукић тврди да се налази на службеном путу у иностранству, и да га је после напада контактирао  полицији како би се упознао о детаљима напада  Према његовим ријечима, полиција је привела неколико нападача, међу којима је и Миљан Петковић, који је запослен као возач у „Бокситима“. Незванично, међу чеворицом нападачакоји су ухапшено је и један богослов, који је такође лишен слободе и приведен у Власеницу на информативни разговор.

Јавност очекује да Полиција Републике саопшти јавности ко су нападачи, да ли су сви ухапшени, који су  мотиви напада и покушаја убиства Слободана Васиљевића, и да ли је неко наручио и стоји иза нападача.

 

Небојша Вукановић