Reagovanje Radenka Miloševića

Serijal Demantija počinjemo sa Radenkom Miloševićem, potom Đorđom Hadži Bjelakovićem, a završiću sa Alijom Sinanovićem i radnicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

 

Uvaženi gospodine Vukanoviću,

 

U članku na Vašem sajtu pod nazivom Ekskluzivni video – žurka SNSD-a  kod Milutina u doba pandemije“ naveli ste moje ime i mene lično kao učesnika žurke uz opis: „..To su Radenko Milošević, desna ruka Ilije Tamindžije na terenu Nevesinja i seoskog područja.

Ovim putem demantujem bilo kakvo učešće u navedenoj žurci/skupu što možete provjeriti u SJB Nevesinje, te analizom snimka na kojoj  se ja ne nalazim niti u svojstvu snimane osobe, niti kao snimatelj. Sve to možete provjeriti, naravno ako želite, jer je pitanje koliko je istina dobrodošla u razgovoru sa Vama. Ovo isključivo govorim jer ste uzeli nečije ime, u ovom slučaju moje, a da niste provjerili informaciju.  Nadam se da znate, koliku težinu imaju ovakve riječi kada su neprovjerene i pritom neistinite.

Od Vas zahtjevam javni demant i javno izvinjenje zbog narušavanje ugleda mene i moje porodice. Ukoliko to ne učinite u roku od 3 dana, biću primoran da podnesem tužbu protiv Vas.

Srdačan pozdrav,

Radenko Milošević