palpal

Реаговали и бранитељи – поново ударна вијест Дубровачке телевизије

Већ три дана сви медији у Дубровнику као ударну вијест преносе моју изјаву о Андру Влахушића и бројна реаговања, а синоћ су иступили и дубровачки бранитељи који тврде да сам ја велики српски националиста и замјерају ми што сам мјесецима обилазило Црну Гору током литија и борбе против Закона о слободи вјероисповјести.

Очито да ХДЗ и Франковић покушавају да мојим ријечима дискредитују Влахушића и жао ми је што је једна добронамјерна изјава искориштена за вишедневни медијски притисак на бившег градоначелника, а Дубровник инсајдер пише да је на овај начин званично почела кампања за локалне изборе у Дубровнику који треба да се одрже у мају мјесецу.

И док ме бранитељи и ХДЗ нападају да сам велики српски националиста, њихови стари партнери из Блајбуршке коалиције, СНСД и Лука, тврде да сам тобоже издајник јер величам усташе!? Не знам гдје је Лука видио и чуо да сам хвалио усташе, ал добро је да ме вјерно прати и гледа, иако му се привиђају ствари јер су очито у страху велике очи. Умјесто одговора, објављујем резултате гласања у Равном и Иваници, гдје су СНСД и ХДЗ деценијама у коалицији, а на последњим локалним изборима, прије два мјесеца, сви гласачи СНСД-а гласали су и за Андрију Шимуновића, кандидата ХДЗ-а и начелника Равног.

Сваки коментар је сувишан.

 

Небојша Вукановић