palpal

Radukić namjestio tender za GMP kompani iz Laktaša?

Nadam se da će drug Jovo Radukić, glavni revizor Partije i zaštitnik  organizovanog kriminala Srpske koji uporno pokušava da svojim sramnim Revizorskim izvještajima i selektivnom primjenom zakona da privid legitimiteta i pljačke države, do ponedjeljka u podne da se izjasni o ultimatumu koji sam mu dao i odustane od namještenog tendera za nabavku namještaja, ali i o nekim pitanjima koja ću javno da mu postavim.

Radukić bi trebao da odgovori i na nekoliko pitanja, a vezano za zloupotrebe u njegovom i radu Glavne službe za reviziju Republike Srpske.

Za početak, drug Jovo bi trebao da odgovori da li je sporni tender za nabavku namještaja, vrijedan 450 000 maraka, namjestio u korist firme GMP kompani iz Laktaša, vlasništvo Predraga Ćejića?

Da li je tender namješten upravo prema uslovima koje ispunjava preduzeće GMP kompani iz Laktaša i njihov salon namještaja Komo, koji se nalazi u Banjaluci, a koji imaju površinu, kapacitete, broj radnika i tehničara da se uklopi u uslove upravo kako je propisao namješten tender Glavne službe za reviziju?

Da li upravo GMP Kompani ima najmanje 50 radnika, jednog inženjera arhitekture sa 5 godina iskustva, 3 tehničara za pripremu proizvodnje i 25 radnika koji u proizvodnji rade najmanje 3 godine iskustva u oblasti proizvodnje namještaja, proizvodni pogon površine najmanje 700 m2, magacin površine najmanje 500 m2, horizontalni automatski raskrajač, mašinu za kantovanje sa predfezerom i ostale gluposti i ludosti koje je Radukić pobrojao kako bi namjestio tender po partijskom zadatku, nanoseći štetu državi koju bi trebao da štiti kao glavni revizor?

Na ova, kao i ostala pitanja koja ću mu postaviti narednih dana, Jovo Radukić treba da spremi odbranu i odgovori do ponedjeljka, 21.6.2021. godine u podne.

 

Nebojša Vukanović