Radovan Nejaki gafovima ugrozio Biserku

Nisam slučajno tzv „premijeru“ Radovanu Nejakom Viškoviću u Narodnoj skupštini Republike Srpske nedavno ispričao anegdotu i vic o tri sestre sa govornom manom od kojih se samo jedna udala jer je bila pametna pa ćutala. I Radovan je najpametniji kad ćuti, ali nažalost neće da sluša.

Tako je i juče nasmijao javnost izjavom o korona virusu, koji guši snažne ekonomije. Nas i Kineza milijarda i 200 miliona. Nejaki Radovan toliko se već nalupao i isprovaljivao, napravio toliko gafova za kratko vrijeme da ozbiljno prijeti da ugrozi do nedavno neprikosnovenu Biserku Željku Cvijanović, njene nezaboravne 113% izjave o slobodi, potocima, prirodi, dužini života..

 

Dodik se okružio marionetama koje su svjesne koliko su nedostojne mjesta i funkcijama na kojima se nalaze i spremni su da urade sve kako bi na njima ostali i sačuvali privilegije. Ponašanjem tokom posebne sjednice, naređenjem hajde sad ti malo Radovane i Željka pričajte o natalitetu i Milu Đukanoviću, Dodik je javno iskazao krajnje nepoštovanje i prezir prema svojim najbližim saradnicima, koje je pretvorio u dvorske lude i cirkuzante koji zabavljaju mase.

Tužno je kako smo nisko pali kao društvo, još tužnike je gledati kaki se ponižavaju i urušavaju institucije koje su stvorene uz velike žrtve, ali valjda se narod osvjesti, kazni nedostojne i omogući katarzu, obnovu društva i jačanje institucija.

 

Nebojša Vukanović