Првих 50 000 пратилаца…

Блог Небојше Вукановића прије неколико дана на званичној фејсбук страници прешао је бројку од 50 000 пратилаца… За нешто више од годину дана и уласка у Народну скупштину број пратилаца је упетростручен и повећан са 10 000 до 50 000, док је број људи којима се свиђа блог нешто мањи, око 40 000. Вјерујем да је ова разлика од 10 000 резултат великог страха који се осјети у народу, јер многи не смију јавно да покажу своје мишљење и став.

YouTube канал има скоро 16 000 пратилаца и 13,5 милиона прегледа, и сваког дана се у просјеку напуни на блогу по једна Маракана.

Колико утицај блога и друштвених мрежа боли и брине власт потврдио је сам Милорад Додик гостујући у емисији Упитник на РТС-у, гдје је упорно понављао да неколико младих „мангупа“ из Народне скупштине Републике Српске прави проблеме преко друштвених мрежа, намеће теме и утиче на јавност.

Велико хвала свима на подршци, читању, сугестијама, приједлозима, конструктивним критикама и свим видовима подршке. Сталан раст броја пратилаца и подршке говори да смо на правом путу, и да народ препознаје истинску борбу за правду и ред у друштву. Нека буде борба непрестана….

 

Небојша Вукановић