Први милион

За само неколико дана, видео прилог о првом требињском кадији, вјечитом предсједнику Основног суда у Требињу Милану Босићу који сједи у кафани за вријеме радног времена, објављен на мојој званичној фејсбук страници, коју сам недавно ауторизовао и заштитио, прегледало је више од милион људи!

 

Претходни видео о блокирању непрописно паркираног возила кадије Босића имао је до сада више од 2,5 милиона прегледа, и кадија више никада после тога није оставио возило на забрањеном мјесту, што је претходно радио годинама.

Видео прилози на страници обично имају од неколико десетина до неколико стотина хиљада прегледа, па онда не треба да никог изненади и зачуди хајка због „немилог догађаја“, како су властодршци, њихови медији и новинари, окарактерисали моја сасвим пристојна и нормална питања премијеру, јер су у страху велике очи.

Занимљиво је да се број пратилаца моје странице за само 10 дана повећао за скоро 7000, са 50 000 на скоро 57 000, без икаквих спонзорстава, и да сам успио стићи тзв Јавни сервис РТРС, који има стотине радника и буџет од неколико десетина милиона, а са друге стране у промоцију свог сајта и странице нисам уложио никаква средства.

Драго ми је да режим реагује нервозно и панично, ангажује све ресурсе да заустави једног човјека са једним телефоном. Обичан самсунг телефон постао је опаснији од иједног оружја, јер у руке Мандушића Вука свака пушка биће убојита!

 

Небојша Вукановић