Prvi dan u Kancelariji poslanika – povratak u 1948!

Koliko je vlast u strahu, i kakva paranoja vlada među moćnicima u Trebinju najbolje pokazuje moj prvi dan u Kancelariji narodnog poslanika u Trebinju, koja mi je odobrena nakon skoro 2 mjeseca raznihrperipetija i opstrukcija. Na ulazna vrata u zgradu gradske vlasti su postavili dva čovjeka koji su legitimisali i popisali sve građane koji su došli u Kancelariju poslanika.

Jasno je da traženjem lične karte i popisivanjem građana gradske vlasti zastrašuju narod, jer se mnogi broje da će završiti u Crnoj knjizi SNSD-a zbog toga što su došli da razgovaraju sa Nebojšom Vukanović. Nažalost to nije sve u opštem ludilu šizogenih struktura. Nešto poslije 12 časova u Kancelariju je „banula“ mlada komesarka Partije Sara Petković, kako bi telefonom snimila ko je došao kod mene, i zamjerila mi što sam u goste pozvao Sašu Borjana!? Nakon što je telefonom snimila mene i dr Borjana u Kancelariji, komesarka Sara, obučena po partijskom dres-kodu, rekla nam je kako je danas na poslu bila izložena kritikama pretpostavljenih, jer sam najavio da će u podne u Kancelariju svratiti i dr Borjan, pa je poslata na partijski zadatak da nas skupa fotografiše!? Vrlo je moguće da će šizogene strukture iskoristiti dolazak dr Borjana da mi dalje zabrane korištenje Kancelarije, jer su u strahu velike oči.

Meni je žao što ludaci ponižavaju Saru i tjeraju je da pravi gluposti, pa sam je lijepo počastio i rekao da joj ništa ne zamjeram, jer shvatam u kakvoj situaciji. Nažalost prvi dan u Kancelariji narodnog poslanika, uhode, popisivanje, praćenje i udbaške metode zastrašivanja građana,  oslikavaju sumrak društva i povratak u 1948.

 

Nebojša Vukanović