ПРОМО – Вила Ћоровић Кумбор

Вила „Ћоровић“ је репрезентативно здању у Кумбору, налази се непосредно уз Јадранску магистралу и удаљена је свега стотињак метара од Јадранског мора. Луксузна и савремено опремљена вила, између осталог, има и своју приватну стазу и пролаз све до плаже у центру Кумбора.                                                         

Вила „Ћоровић“ посједује отворени базен са масажерима и свим пратећим садржајем, те је окружена карактеристичним медитеранским биљем за угодан одмор. Вила је недавно потпуно реконструисана и савремено опремљена, и провјерено је одлично мјесто за пријатан породични одмор и уживање у врелим љетним мјесецима.                                  

   Вила посједује већи број апартмана са балконима, кухињом, телевизором, интернетом и пратећим садржајима. Заинтересованио купци могу добити и информације о куповини и цијени „Виле Ћоровић“, која се налази на одличној локацији и у близини стамбено-пословног комплекса које инвеститори из Азербејџана граде у Кумбору. 

Све информације и резервације можете добити од власника Драгана Ћоровића на тел 0049 171 31 55 406, +38268 395 443 или на маил: codragan@web.de