palpal

PROMO – Vila Ćorović Kumbor

Vila „Ćorović“ je reprezentativno zdanju u Kumboru, nalazi se neposredno uz Jadransku magistralu i udaljena je svega stotinjak metara od Jadranskog mora. Luksuzna i savremeno opremljena vila, između ostalog, ima i svoju privatnu stazu i prolaz sve do plaže u centru Kumbora.                                                         

Vila „Ćorović“ posjeduje otvoreni bazen sa masažerima i svim pratećim sadržajem, te je okružena karakterističnim mediteranskim biljem za ugodan odmor. Vila je nedavno potpuno rekonstruisana i savremeno opremljena, i provjereno je odlično mjesto za prijatan porodični odmor i uživanje u vrelim ljetnim mjesecima.                                  

   Vila posjeduje veći broj apartmana sa balkonima, kuhinjom, televizorom, internetom i pratećim sadržajima. Zainteresovanio kupci mogu dobiti i informacije o kupovini i cijeni „Vile Ćorović“, koja se nalazi na odličnoj lokaciji i u blizini stambeno-poslovnog kompleksa koje investitori iz Azerbejdžana grade u Kumboru. 

Sve informacije i rezervacije možete dobiti od vlasnika Dragana Ćorovića na tel 0049 171 31 55 406, +38268 395 443 ili na mail: codragan@web.de