Професор Вишковић, врели асфалт и Врући кај!?

Као прави политички бициклиста, који не смије да нешто каже и супростави се својим менторима за које обавља прљаве послове, тзв „премијер“ Радован Вишковић силу покушава да показује на подређеним. Тако је недавно, на наговор Луке Петровића, пред новинарима „одржао слово“ челницима Херцеговина-путева, говорећи како је он професор за врели асфалт, и како треба да уграде квалитетан асфалт од 100 степени целзијуса а не од 70!?

Консултујући се са инжењерима и стручњацима схватио сам да доктор за врели асфалт Радован др Вишковић нема никакве везе са градњом путева, јер стручна литература и уџбеници кажу да температура асфалтне масе приликом уградње треба да буде око 130, па и до 150 степени Целзијуса.

Јасно је да весели Вишковић лупа, као некад Максим Скоко у Народној скупштини, и да је покушајем паметовања показао каква је незналица. Добри су нам изгледа путеви и инжењери кад видимо ко су професори на Саобраћајном факултету, јер Вишковићево предавање о врућем асфалту као да је спремао из Врућег каја, бившег југославенског часописа за одрасле  .. Опширније у видео прилогу.