palpal

Prof. dr Erić postao počasni profesor jednog od najstarijih medicinskih Univerziteta u Indiji

Dr Erić dobija velika priznanja za svoj rad na meridijanima širom svijeta. Tako je juče prof. dr Dražan Erić na velikoj ceremoniji organizovanoj u njegovu čast na medicinskom Univerzitetu Radžif Gandi, dobio titulu počasnog profesora hirurgije. Prije njega za počasne profesore i laureate, između ostalih, proglašeni su i  Piter Brenan, predsjednik Udruženja britanskih oralnih i maksilofacijalnih hirurga, i dr Džordž Borahas, predsjednik Brazilske asocijacije rekonstrutivnih hirurga glave i vrata.

Povodom dodjele titule počasnog profesora, na medicinskom Univerzitetu Radžif Gandi organizovana je velika svečanost kojoj je prisustvovalo nekoliko stotina profesora i studenata jednog od najstarijih medicinskih Univerziteta u Indiji, a profesor Erić je održao studentima i kolegama dva predavanja na temu rekonstruktivne hirurgije glave i vrata, te estetske hirurgije nosa.

Boravak dr Erića u Indiji privukao je veliku pažnju tamošnje javnosti, a nakon svečanosti dao je i intervju za državnu televiziju Indije.

Dr Dražan Erić je jedan od naših najuglednijih ljekara i plastičnih hirurga, a priznanje iz Indije je još znak i pokazatelj koliko su naši stručnjaci cijeljeni širom svijeta.

 

Nebojša Vukanović