palpal

Probosanci iz SNSD-a kandidovali Eminu Mešić za načelnika Petrovca

Milorad Dodik pune 4 godine pričao je o izdajnicima, poturicama, bakirovcima, probosancima i bosanskom Teheranu, širio mržnju i tenzije, obmanjivao građane i najavljivao referendum o nezavisnosti Republike Srpske kako bi opstao na vlasti. Umjesto referenduma i samostalnosti Srpske, Dodik sada postaje prvi BH patriota koji kaže da Sarajevo (donedavno bosanski Teheran sa previše džamija)  i Predsjedništvo BiH treba da budu epicentar svih aktivnosti, i da treba prestati sa pričama o nezavisnosti Srpske i raspadu BiH.

Dodik i SNSD potvrdili su strateško partnerstvo sa Bakirom i SDA, uskoro će formirati koaliciju u Sarajevu, a kao gest dobre volje i dokaz istinske probosanske politike u Bosanskom Petrovcu SNSD je kandidovao Eminu Mešić za načelnika opštine.

Eminu ne poznajem i ne želim joj ništa loše, ali kad vidim njenu kandidaturu sjetim se licemjerstva vlasti i naivnosti građana, koji su nasjeli na lažni Dodikov patriotizam, i 4 godine brutalnog medijskog linča bez ijednog dokaza, priča o bakirovcima, izdajnicima, poturicama..

Ne pada snijeg da prekrije brijeg, pa će skora saradnja i bratski zagrljaj Dodika i Bakira nadam se bar nekim naivnim i lakovjernim otvori oči.

 

Nebojša Vukanović