Пријетње и увреде трабаната браће Вуковић

Истина је највећи противник режима, и када истина погоди у срж челнике режима често побјесне и преко својих пудлица почну да реже и пријете. Никада се нисам пуно обазирао на пријетње и увреде режимских керова, које су готово свакодневне, па не би ни овог пута обраћао пажњу да се рукописом не препознаје профил просјечног гласача СНСД-а.

 

Након што сам објавио текст о мобингу и притисцима на раднике у Билећко „Комису“ јавио ми се један од локалних кербера злогласне браће Вуковић. Прво ме је позвао, а када сам прекинуо позив како не би слушао пријетње, увреде и глупости, извјесни билећки примитивац Кашиковић наставио је да пише поруке, како би добио коску и награду од својих налогодаваца које брани, браће Љуба и Радована Вуковића.

Ријечник, специфичан вокабулар и  правопис, карактеристичан за присталице владајуће странке, најбоље осликава профил просјечног гласача и функционера владајуће странке у Билећи и Херцеговини, који чине симбиозу. Нема разлика у ријечнику неписменог Кашиковића и начелника Миљана Алексића, који ме је позивао у поноћ и пријетио прије мјесец дана, осим што је Миљан стално пијан, па му се разумије тек свака трећа.

Ако већина Херцеговаца поново буде дала подршку Алексићу, Кашиковићу, браћи Вуковић, Жељку, Додику и сличним примитивцима, онда нам напретка и спаса нема за дуго времена.

 

Небојша Вукановић