Prijetnje radniku zbog otkrivanja tajnog sastanka SNSD-a i SDA

Samo 23 minute nakon što je na svom fejsbuk profilu objavio informaciju o tajnom sastanku lokalnih čelnika SNSD-a i SDA, te načelnika Policijske uprave Trebinje Siniše Lakete u Kabinetu generalnog direktora Rudnika i termoelektrane Gacko, radnik obezbjeđenja na rudniku Dalibor Topalović zvani Buco pozvan je na saslušanje u Kabinet generalnog direktora Miodraga Šešlije.

Topalović, inače najmlađi borac prve kategorije Gatačke brigade koji je sa 17 godina otišao u rat, kaže da je na njega vršen pritisak zbog objave na društvenim mrežama, te traženo da otkrije ko mu je od aktivista SNSD-a iz gatačke Termoelektrane dojavio o tajnom sastanku funkcionera SNSD-a sa drugarima iz SDA.

Nije jasno zašto čelnici SNSD-a kriju sastanke i blisku saradnju sa SDA, jer je svima jasno da Dodik i Bakir, SNSD i SDA, odlično sarađuju iza kulisa a javnost zamajavaju svojim lažnim predstavama. Takođe postavlja se pitanje odgovornosti načelnika Policijske uprave Siniše Lakete, koji bi morao biti smijenjen ili podnijeti ostavku jer je zloupotrebio položaj prisustvom na partijskom sastanku, jer to ne smije raditi nijedan policajac a ne načelnik Policijske uprave.

Pogledajte izjavu Dalibora Topalovića o saslušanju i dešavanjima na gatačkoj Termoelektrani, saslušanju i koaliciji SNSD-a i SDA…