Prestignut i RTRS

Iako zarobljeni servis RTRS ima na stotine zaposlenih radnika i budžet od preko 20 miliona maraka, uspio sam da preteknem Dodikovu Javnu kuću po broju pratilaca na „Fejsbuk“ stranici, i to „na suvo“, bez bilo kakvih sponzorisanja!

Sajt RTRS-a na društvenoj mreži „fejsbuk“ trenutno ima 76 368 pratilaca i 62 873  „sviđanja“, dok blog Nebojše Vukanovića ima 90 136 pratilaca i 63 049 „sviđanja“ od strane pojedinačnih pratilaca. Ovo je jedan od pokazatelja koji jasno potvrđuje kome građani više vjeruju, ko ima veći ugled i povjerenje, koji sajt više prate i čitaju.

Svaki komentar i zaključak je suvišan, jer blog i stranicu vodim sam, i režimskoj mašineriji i Javnoj kući pariram sa jednim skromnim telefonom i stativom, što mi je jedina oprema za borbu!

Vjerujem da će sličan odnosi i na predstojećim izborima u Trebinju biti između vladajućeg SNSD-a, koji ima milione, neograničene resurse, svu javnu upravu, hiljade članova i aktivista, i Liste za pravdu i red koja na izbore izlazi sa nekoliko flajera i džinglova, bez bilo kakve infrastrukture, ali i sa čistim obrazom i ugledom, koji se ne može kupiti novcem.

Boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka!

 

Nebojša Vukanović