Престигнут и РТРС

Иако заробљени сервис РТРС има на стотине запослених радника и буџет од преко 20 милиона марака, успио сам да претекнем Додикову Јавну кућу по броју пратилаца на „Фејсбук“ страници, и то „на суво“, без било каквих спонзорисања!

Сајт РТРС-а на друштвеној мрежи „фејсбук“ тренутно има 76 368 пратилаца и 62 873  „свиђања“, док блог Небојше Вукановића има 90 136 пратилаца и 63 049 „свиђања“ од стране појединачних пратилаца. Ово је један од показатеља који јасно потврђује коме грађани више вјерују, ко има већи углед и повјерење, који сајт више прате и читају.

Сваки коментар и закључак је сувишан, јер блог и страницу водим сам, и режимској машинерији и Јавној кући парирам са једним скромним телефоном и стативом, што ми је једина опрема за борбу!

Вјерујем да ће сличан односи и на предстојећим изборима у Требињу бити између владајућег СНСД-а, који има милионе, неограничене ресурсе, сву јавну управу, хиљаде чланова и активиста, и Листе за правду и ред која на изборе излази са неколико флајера и џинглова, без било какве инфраструктуре, али и са чистим образом и угледом, који се не може купити новцем.

Бој не бије свијетло оружје већ бој бије срце у јунака!

 

Небојша Вукановић