ПреЦедник Павић није дошао у Требиње

О снази и интелектуалним потенцијалима ДНС-а и владајућих коалиционих партнера најбоље свједоче плакати у којима су чланови Друштва Маркових удбаша званог ДНС позивали грађане Требиња на централну трибину. Прво ја на плакатима најављен долазак преЦедника Марка Павића, а потом је грешка исправљена па је подмладак ДНС-а и будућност Српске написала преЦЈедник Павић! Браво!

Старац Марко од стотину љета није дошао у Требиње иако је био најављен, што је његова пракса јер га за Херцеговину и источни дио Српске брига колико за лањски снијег, али права је штета што није могао чути интелектуалне бесједе и наступе Неша Кружнице и осталих својих кадрова, широкобријешких ђака.

Иако из више покушаја не знају правилно написати пар ријечи и попунити плакат, функционери ДНС-а тврде како тобоже имају кадар за процват и економски просперитет Српске. Резултате рада преобучених удбаша и кадрова ДНС-а, који су скинули кожне гуњеве и навукли одијела и кравате, видимо на сваком кораку, а понајбоље труцкајући се уништеним путевима које већ 20 година контролишу ДНС-овци. Могу некако да схватим Приједорчане што гласају за ДНС јер је сав новац у својим ресорима Павић усмјерио у свој град, али никада ми неће бити јасно како неко на истоку Српске може да гласа за ДНС, подржава насилнике, криминалце, неписмене и бахате лопове који исток Српске посматрају као колонију коју треба опустошили пљачкајући шуме, руде, енергију и друга природна богатства.

 

Небојша Вукановић