ПреЦедник Павић и поДпредсједница Жељка

ДНС има преЦедника Павића, а СНСД има поДпредсједнице, Жељку и Марка!  У требињском ДНС-у су успјели некако да исправе преЦедник и преЦЈедник на плакатима, јер су писани фломастером, али то неће моћи да ураде са поДпредсједницима СНСД-а и другим грешкама на плакатима у Трнову, јер су штампани са грешком, што значи да су неписмени кадровици из Централе Партије послали плакате са грешкама које су поновљене више пута.

Вјерујем да ће у СНСД, као јуче у ДНС-у, оптужити мене за подметање и саботажу у Штампарији, и личним увредама покушати да сакрију своју неписменост, лоше образовање и лажне дипломе широкобријешких ђака.

Грађани Трнова су позвани на Трибуну умјесто трибину, како би чули кандидате за НарДној скупштини Српске. Са четири грешке на 20-ак ријечи црвени су претекли и првачиће, а не само Друштво Маркових удбаша. ДНС ипак има министра просвјете, харизматичног Данета Малешевића, па морају бити писменој.  Кад видим плакате и чујем говоре кандидата владајуће одлазеће Партије, онда схватим да нам је још и добро, какви нас партијски стручњаци и кадрови воде под заставом Српске, коју сваки дан срамоте!

 

Небојша Вукановић