palpal

PreCednik Pavić i poDpredsjednica Željka

DNS ima preCednika Pavića, a SNSD ima poDpredsjednice, Željku i Marka!  U trebinjskom DNS-u su uspjeli nekako da isprave preCednik i preCJednik na plakatima, jer su pisani flomasterom, ali to neće moći da urade sa poDpredsjednicima SNSD-a i drugim greškama na plakatima u Trnovu, jer su štampani sa greškom, što znači da su nepismeni kadrovici iz Centrale Partije poslali plakate sa greškama koje su ponovljene više puta.

Vjerujem da će u SNSD, kao juče u DNS-u, optužiti mene za podmetanje i sabotažu u Štampariji, i ličnim uvredama pokušati da sakriju svoju nepismenost, loše obrazovanje i lažne diplome širokobrijeških đaka.

Građani Trnova su pozvani na Tribunu umjesto tribinu, kako bi čuli kandidate za NarDnoj skupštini Srpske. Sa četiri greške na 20-ak riječi crveni su pretekli i prvačiće, a ne samo Društvo Markovih udbaša. DNS ipak ima ministra prosvjete, harizmatičnog Daneta Maleševića, pa moraju biti pismenoj.  Kad vidim plakate i čujem govore kandidata vladajuće odlazeće Partije, onda shvatim da nam je još i dobro, kakvi nas partijski stručnjaci i kadrovi vode pod zastavom Srpske, koju svaki dan sramote!

 

Nebojša Vukanović